tiistai 13. joulukuuta 2011

Jouluaskartelua

Joku vähän mainitsi, että taas olit vaihtanut blogin mallia. Vaihtoehtoja, yhdistelmiä ja säätöjä on Bloggerin ulkoasumallistossa valittavissa paljon. Niillä on hauska leikkiä. Äsken minulta meni melkein tunti, kun kokeilin lukuisia yhdistelmiä ja värejä, huvikseni. Voi vaihtaa taustoja, kirjasimia, asetteluja, valita kuvioita. Se on jonkinlaista  askartelua tai kuvataidetta. Antaa nyt tämän jouluisen mallin olla hetken aikaa tämän jouluaskartelun tuloksena. Oli lääkitys kohdallaan, niin  oli mukava hetki. Nyt taas alkaa runneltu hammasluu lähettää ikäviä sädetikkuja poskionteloon ja korviin.
 ***
Muu jouluaskarteluni taitaa jäädä olemattomaksi. Mahdankohan lähettää korttejakaan tänä vuonna. Mietin taas, pitäisikö minun touhuta kovasti jotain, jotta joulu tulisi, mutta en oikein keksi, mitä. Ensi viikolla vasta siirrytään sinne joulutaloonkin. Jouluvalmisteluni ovat aina olleet yksinkertaisia ja tapahtuneet viimeisinä päivinä. Muistan, kun Kokemäellä asuessamme tulin töistä aatonaatonaattona kotia kohti ja ajattelin, että onpa mukava kun tulee taas sukulaisia jouluksi. Sitten vasta tuli mieleen, että kukahan sen joulun laittaa, minähän se olen.Kyllä minä joulua haluan viettää, olen vain niin laiska eikä kunnianhimo ole korkealla.

Tänään tilasin sentään takaneljänneksen vanhanajan possua tuottajalta ja se haetaan ylihuomenna. Siinä on sitten vähän laittelemista.
Lahjoja hankin kyllä mielelläni, varsin kohtuullisesti tosin, ja laittelen jouluvaloja. Mieluiten istuisin vain tuvassa katselemassa rauhassa sinistä hetkeä, takkatulta ja oman metsän kuusta ja odottelisin joulua tulevaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti