maanantai 30. tammikuuta 2012

Toipumista

Omaisen akuutti tilanne hallitsee mieltä, vaikka omassa elämässä tapahtuu muutakin. Ihmiset kyselevät , tilanteet muuttuvat, mieli eksyy pohtimaan jotain yksityiskohtaa kesken jumppaohjeiden kuuntelun.
Tänään sisareni soitti aivan ihmeellisiä uutisia: veli oli ollut erittäin pirteä ja voimissaan. Tulehdusarvot ovat laskeneet. Kivut varmaan ovat lievittyneet. Hän oli kirjoittanut vasemmalla kädellä aika selvästi ja he olivat pystyneet siten keskustelemaan monista asioista. Omien asioiden lisäksi monet ajankohtaiset asiat, esim. vaalit olivat kiinnostaneet ja olikin sovittu äänestyksestä. Nyt pitäisi järjestää sinne paikallisten lehtien tulo. Televisio oli  laitettu katseltavaksi. Radion hengelliset ohjelmat ovat kuuluneet tähän asti.
Toivotaan, että hän pian pääsee kokonaan eroon hengityskoneesta. Hän on pystynyt nielemään mehukeittoa ja juomaa. Siirto toiselle osastolle lienee pian ohjelmassa. Pyörätuolista oli keskusteltu. Sitä en tiedä, pitääkö veli sitä välivaiheena. Vähän kerrallaan tulevaisuuden asiat tulevat selviämään ja toivoa myönteisistä yllätyksistä tekee mieli salassa elättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti