lauantai 18. helmikuuta 2012

Merkkipäivää

@
Kuvassa on ystävän postilaatikkoon tuoma lahja - Muurlan Sylissä nyt kukka. Yhteisten merkkipäivien kunniaksi kävimme miehen kanssa Härmän kylpylässä uimassa, saunomassa ja syömässä. Siellä on hyvä höyrysauna, hauska kuuman kiven sauna ja kivasti hierova jalkapohjapore. Kevein jaloin sai astella ruokapöytään. Oli erinomaista kalaa ja ihana kalankastike, lihakääryle oli suussa sulavaa ja jälkiruokaherkuista juustotorttu oli suosikkini.

Luin edellisestä blogista, että vuosi sitten oli 33 astetta pakkasta ja olin ollut monta päivää yksikseni Torpalla lämmittämässä taloa, etteivät putket jäädy. Silloin kävi myös vieraita, naapureista ja jostain kauempaa. Täytyy ottaa torppajakso jossain vaiheessa tänäkin talvena.

Velipoika makaa nyt Seinäjoen teholla. Kuumetta oli eilen yli 38 astetta siirron jälkeen. Vahva antibiootti menee nyt neljättä viikkoa. Hiki nousi hänellä heti otsaan, kun hengitysputken kanyyli irtosi. Yöllä minua valvotti, kun koetin ajatella, mitä kaikkea hänellä on edessä opittavana, nieltävänä ja ratkaistavana, kun tästä päästään eteenpäin. Ja myös sitä, mitä se minulta edellyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti